Friday, May 6, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011


BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011




29 comments:

  1. jom gegar ramai-ramai...
    good luck !!!~


    - 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
    http://solomolo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. singgah n follow dari blog BA

    ReplyDelete
  3. Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

    UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

    ReplyDelete
  4. gegaarr :)

    sudi singgah lah blog ima ye ,

    : blog ima

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...mari gegar bersama-sama....

    ReplyDelete
  6. jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

    ReplyDelete
  7. singgah dari belog abg ben...
    gegar sini!

    jom dapatkan header free kat belog saya...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan semua...
    terima kasih sudi jenguk blog ni...
    akan ke blog kamu semua juga nanti...
    tungguuuuuu.... ;)

    ReplyDelete
  9. hye...gegar BA...dri kumpln 2...salam perkenalan....sy follow nie

    kalau sudi jom la join GA sy...

    http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/05/nikaviolet-gajom-join.html

    ReplyDelete
  10. Salam datang singgah nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.

    KEBABOOMMM!!! lari lari!! Blog dah berkecaii!

    Haha.. salam singgah tuan blog.. ^_^

    ReplyDelete
  11. Memula kan gegaran di sini.. Segment gegaran yang lepas x sempat nak abeh kan... Harap segment gegaran kali ni sempat la sy abeh kan... Heheh :)

    Kalo free, meh la jengok sy plak.... :)

    *Peace Yo! :)

    ReplyDelete
  12. gegaran dari kump.2
    dan follow awak juga...
    (^_^)

    ReplyDelete
  13. cik sue datang gegar kumpulan 2...

    salam perkenalan.. =D

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..
    Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
    berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
    tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
    Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

    Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

    ReplyDelete
  15. kasi gegar blog dier !!
    hehhe.. singgah dr blog abg BEN..
    nice blog..
    keep writing yaww ~ :)

    singgah-singgah la blog kite.. :)

    ReplyDelete
  16. CIK DIELA,

    GEGAR SUDAH? BLOM? JOM KONVOI GEGAR....

    HAVE FUN BLOGGING YA...

    ReplyDelete
  17. su xpnah join la segemn abg ben nih...teringin tapi macam segan je rase sbb blog su xsberapa pun...hukhukhukkk...

    ReplyDelete
  18. tenkiu sume yang gegar blog ni...akan gegar blog korang gak...sila bersedia...hehehe

    sue : ala org pun mula2 dulu malu gak tapi sebenarnya bkn kita je blogger baru...ramai lagi yg masih baru...so jgn malu2 je...redah je... heheheh

    ReplyDelete
  19. salam singgah dari segmen abg Ben!
    Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66..

    ReplyDelete
  20. salam kenal..
    dtg gegar blog nie pulak..
    jemput singgah blog cute mum yer..
    http://mamiuyun.blogspot.com
    :)

    ReplyDelete
  21. salam gegar, visit me back too yep :) jangan jadi blogger yg sombong ya .

    http://zaza96.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    ReplyDelete
  22. gegaran dari kumpulan4...salam kenal ya ;)

    ReplyDelete
  23. Hai! Nak berkenalan boleh? Hehe. Arol Mubin datang gegar di sini! Jom gegar [BLOG AROL MUBIN] pulak! :)

    Entri terbaru : Header Blog Arol Mubin Cantik Dan Kemas - Betul Ke? :D

    ReplyDelete
  24. DATANG SINI BAWAK KERETA KEBAL NAK BOM BLOG NI. KEBABOOMM!

    ReplyDelete
  25. salam perkenalan...

    gegar sini lak... follow n klik2 sini...

    singgah blog nur ye ade contest..

    http://nurshahfamily.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2011 Reserved to :: MATA HATI JIWA ::
Design with love by CikBulat