Friday, May 6, 2011

Tak sabar tunggu rumah idaman siap



Tak sabarnya!



Tak sabar nak tunggu rumah idaman siap.
agak-agak bilalah tu agaknya ek? kalau ikut perancangan maybe tahun depan siap. tapi tu planning jelah. yang betul-betul tak pasti lagi. tak sabarnya!



Hari tu kat rumah mertua tetiba ternampak Majalah Anjung Seri bulan Mei 2011. cepat je tangan me mencapainya. belek punya belek terus terjatuh cinta dengan design sebuah rumah ni. memang sangat-sangat menepati citarasa me. yang penting konsepnya hitam putih. nampak sangat elegan dan moden.



Bila tunjuk kat hubby pun dia suka. nasib baiklah tu majalah orang. kalau majalah sendiri dah lama me koyakkan pastu frame, gantung kat rumah. hahahah. punyelah excited.



Balik ni kang me nak pegi cari majalah tu kat kedai. harap masih ada lagilah. manelah tau ada rezeki nanti bila rumah dah siap, tunjuk je gambar tu kat interior designer. biar diorang yang buat. wahh
hh dah mula terbayang-bayang suasana dalam rumah tu nanti. hahahaha. tak senonoh sungguh.



Bagi yang kat luar tu, yang selalu asik pening nak ubah design perabot dalam rumah, boleh rujuk kat Majalah Anjung Seri. gerenti sebulan sekali leh ubah posisi perabot dalam rumah tu.



Sebenarnya me sejak kecik lagi dah selalu sangat baca Majalah Anjung Seri ni. sebab mak dengan ayah minat sangat. bila dah besar terus lupa. sekarang dah hidup berumahtangga, benda tu jadi keutamaan. pasni nak melanggan terus majalah ni. senang dan menjimatkan masa.



Tapi hari ni nak cari yang ni dulu... ;)






3 comments:

  1. cik puan diela...naik umah baru nanti, jgn lupe jemput pn.sue ni ye...hehehehe....

    ReplyDelete
  2. diela, hihi dah nampak kat front page anjung seri tuh, selamat hari guru ;)

    ReplyDelete
  3. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails
 

Copyright © 2011 Reserved to :: MATA HATI JIWA ::
Design with love by CikBulat